63 Görüntülenme
Mario Film İzle
7.0 IMDB Puanı

Mario Film İzle

Mario, Nintendo'nun dünya çapında bilinen oyunlarından olan Mario Bros.'tan uyarlanarak beyaz perdeye taşınmıştır. Film komedi, macera ve aksiyon dolu anlarıyla izleyicilere sunulur. Mario film izle seçeneğiyle büyülü ve heyecanlı bir dünyaya yolculuk yapabilirsiniz. İzleyicileri büyülü bir maceraya sürükleyen bu olağanüstü hikayede, kardeşler ayrı düşüyor ve Mario, kaybolan Luigi'yi bulmak için inanılmaz bir serüvene atılıyor. Macera, beklenmedik gelişmelerle farklı bir boyuta taşınırken ikili cesaretlerini ve kahramanlıklarını göstermek için mücadele ederler.
Mario Konusu
Süper Mario Kardeşler, iki musluk tamircisi olan kardeşlerin maceralarını konu alır. Brooklyn'li tesisatçılar sıradan bir günde su borusunu tamir ederlerken hayatlarının en tuhaf macerasına atılırlar. Yeraltında çalışan Mario ve Lugi, gizemli bir borunun içinden geçerek gözlerini sihirli bir dünyada açarlar. Biri Prenses Şeftali tarafından yönetilen Mantar Krallığı'na, diğeri ise Karanlık Toprakları yöneten kötü Koopa kralının bulunduğu yere düşer. Film de büyük kardeşin küçüğünü bulmak için cesur bir yolculuğa çıkmasıyla maceralı bir hale dönüşür.
Mario Oyuncu Kadrosu
Super Mario Kardeşler, Nintendo ve Illumination tarafından üretilen bilgisayar animasyon filmidir. Yönetmenleri Aoron Horvath ve Michael Jelenic tarafından 2023’te seyircileriyle buluşturulmuştur. Prodüksiyonun dublaj oyuncuları arasında Charles Martinet, Jack Black, Seth Rogen, Chris Pratt ve Anya Taylor-Joy gibi isimler yer alır. Senaryosu ise Matthew Fogel tarafından kaleme alınmıştır.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın