38 Görüntülenme
The Offering 2024 Film İzle
5.3 IMDB Puanı

The Offering 2024 Film İzle

(Adak)
Kategori
Gerilim ve korku türündeki eser, yanlışlıkla serbest bırakılan antik bir şeytanın insanlara saldırmasını beyazperdeye taşır. Brooklyn’de yaşayan Arthur, hamile eşi Claire ile birlikte babasını ziyarete gider. Hasidik topluluğuna mensup bir Yahudi olan babası Saul ise evinin alt katında cenaze evi işletir. Cenaze evine gelen bir cesetin içinden çıkan şeytan, evde yaşayanlara musallat olur. Artık hiçbir ruh güvende değildir. Adak 2024 izle seçeneğiyle meydana gelen sıra dışı olaylara misafir olabilirsiniz.
The Offering Konusu
Arthur, eşinin Yahudi olmamasını kabullenemeyen babasıyla uzun süredir görüşmez. Dini değerlerine bağlı olan baba, kendisini ziyarete gelen oğlu ve Claire’i aralarında iyi ilişkiler geliştirmek için hoşgörüyle karşılar. Arthur’un ziyarete gitmesinin asıl nedeni, evi babasından ve karısından habersiz ipotek ettirmesidir. Bir gün intihar ettiği söylenen Yosille’in bedenini cenaze evine getirirler. Ana karakterimiz babasına yardım etmek için bu işe kendisi bakmak ister.

Saul ve Arthur ölünün başında değerlendirme yaptıkları sırada yaptıkları yanlış bir hareketle antik çağlardan bu yana var olan şeytanın serbest kalmasına neden olur. İblisin yeni hedefi Claire’in doğmamış çocuğudur ve bu sayede yeniden hayat bulmak ve güçlenmek ister.

Heyecanın hiç bitmediği The Offering 2024 izle ve korkuyu iliklerinize kadar hissetmeniz mümkündür. Hank Hoffman ve Jonathan Younger’ın senaryosunu yazdığı yapımın yönetmen koltuğunda Oliver Park yer alır.