7,034 Görüntülenme
Zehirli Sarmaşık 1 İzle Tek Parça Türkçe Dublaj HD
5.4 IMDB Puanı

Zehirli Sarmaşık 1 İzle Tek Parça Türkçe Dublaj HD

(Poison Ivy)
Kategori
Yönetmen koltuğunda Katt Shea’nın yer aldığı Zehirli Sarmaşık 1 (Poison Ivy), etkileyici atmosferi ve gerilim dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran bir yapımdır. Eser, genç bir kız olan Sylvie’nin, ailesinin ve çevresinin hayatının köklü bir şekilde değişimini konu alır. Ana karakterimiz Ivy’nin, Sylvie’nin hayatına girmesiyle zaten bozuk olan düzen daha da kaotikleşir. Yaşanan durumlar, aile içinde büyük çatışmalara ve çeşitli olaylara yol açar. Zehirli Sarmaşık 1 izle tek parça Türkçe dublaj HD seçeneğiyle sürükleyici hikayeye tanıklık edebilirsiniz.
Zehirli Sarmaşık 1 Filminin Konusu
Sylvie Cooper, varlıklı bir ailenin kızı olarak özel bir okulda eğitimini sürdürür. Ancak hayatı, Ivy adında akıllı ve tehlikeli bir genç kızla tanışmasıyla 360 derece değişir. Ivy, kısa sürede ana karakterimizin lüks hayatına adım atar ve etkisini hızla gösterir. Sylvie’nin annesi hasta, babası ise alkolik olduğu için Ivy bu durumu kendi çıkarı için kullanarak evin içinde sinsi bir şekilde yer edinir.
Zehirli Sarmaşık 1 Oyuncu Kadrosu
İyi bir gişe başarısı elde eden yapımda Drew Barrymore, Sara Gilbert ve Tom Skerritt gibi yetenekli oyuncular başrollere hayat veren isimlerdir. Zehirli Sarmaşık 1 türkçe dublaj izle ve Zehirli Sarmaşık yabancı film izle seçeneğiyle kaotik bir hikayeye sahip olan başrollerine hayatında misafir olabilirsiniz.