70 Görüntülenme
Utanç Filmi Full İzle
7.2 IMDB Puanı

Utanç Filmi Full İzle

(Shame)
Kategori
Açlık ve 12 yıllık esaret gibi başyapıtlardan tanıdığımız ünlü İngiliz yönetmen Steve McQueen’in yazıp yönettiği eser, seks bağımlılığı olan bir adamı konu alır. İnsan doğasının karanlık yönlerine ve cinsel bağımlılığın yıkıcı etkilerine odaklanılan yapımda McQueen’in kalemi ve başarılı oyuncuların birlikteliği ile unutulmaz bir iş ortaya çıkmıştır.
Utanç Filmi Konusu
New york gibi kalabalık bir şehirde kendi dünyasını yaratmış olan Brandon, seks bağımlısı bir adamdır. Duygusal ilişkilerden kaçınarak özgürlüğünden ödün vermeyen ana karakterimiz, birtakım tedbirler alarak hayatını bir şekilde kontrol altında tutar. Kız kardeşi Sissy’nin belirsiz süreliğine ziyarete gelmesiyle tüm dengesi altüst olur. Brandon’ın gizli kalmış karanlık yönleri gün yüzüne çıkarken iki kardeş arasındaki karmaşık ve acı dolu ilişki derinleşir.
Utanç Filmi Oyuncuları
İlk gösterimini Toronto Film Festivali’nde gerçekleştiren Utanç, travmalarından ve duygularından kaçmak için cinselliğe başvuran bir karakter etrafında şekillenir. Brandon'ı canlandıran Micheal Fassbender, karakterin içsel çatışmalarını ve bağımlılığın yıkıcı etkilerini büyük bir ustalıkla canlandırmıştır. Bunun yanı sıra Carey Mulligan da Sissy’nin kırılganlığını ve kardeşine olan bağlılığını başarılı bir oyunculukla sergilemiştir. McQueen, yönetmenlik becerisiyle “Hunger” filmindeki başarısının ardından yine büyüleyici bir eser ortaya koyarak başarısını devam ettirmiştir. Utanç full hd 1080p tek part izle seçeneğiyle tabuları yıkan ve erotik sahneleriyle öne çıkan cesur yapıma eşlik edebilirsiniz.