106 Görüntülenme
Crash 1996 İzle
6.4 IMDB Puanı

Crash 1996 İzle

(Çarpışma)
Kategori
Baş karakter, bir gün kaza sırasında kendini farklı bir dünyanın içinde bulur. Başına gelen talihsiz olay sonrasında kaza şovları yapan Vaughan ile tanışır. İlginç karakter, bir proje geliştirmiştir. Proje kapsamında araba kazaları dahilinde insan arzularını ve çıkarlarını sömürür. Yapım, cinsellik temasıyla doyumsuz olan insanın nesne ve duyguları kullanılan geçici aracılara dönüşebileceğini başarıyla harmanlar. Farklı bir olay örgüsüne sahip olan yapıma Crash 1996 izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz
Crash Film Konusu
Erotizm ve dram türündeki filmin başrolü Ballard, bir gün kaza geçirir. Talihsiz olay sonrasında hayatında büyük bir değişime yol açan Vaughan ile karşılaşır. Ana karakterin yeni tanıştığı adam, kendisiyle alakalı hiç bilmediği yönlerine de tanık olmasına vesile olur. Vaughan, kaza esnasında hissedilen heyecan ve tehlikenin insan arzularını tetiklediğini fark eder. Bunun üzerine uyguladığı kaza şovlarında beraber olan insanların üzerinden para kazanır. Yapım; insan doyumsuzluğunu, duygularını ve çıkarlarını sömürenleri izleyiciye sorgulatır. Peki başroldeki Ballard, bu yeni dünyaya alışabilecek midir?
Crash Filmi Oyuncu Kadrosu
Projenin başrol oyuncuları arasında Elias Koteas, Holly Hunter ile James Spader gibi birbirinden yetenekli isimler yer alır. 1996 yılında vizyona giren film, 9 dalda ödül almanın yanı sıra 6 farklı dalda da aday gösterilmiştir. Yapımın dikkat çeken sahnelerine Crash 1996 izle Türkçe dublaj seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.