1,367 Görüntülenme
Tutku Suçları Filmi İzle
6.4 IMDB Puanı

Tutku Suçları Filmi İzle

(Crimes of Passion)
Kategori
Crime of Passion olarak da bilinen Tutku Suçları, Ken Russell tarafından yönetilen 1984 yapımı Amerikan filmidir. Oyuncuların hafızalardan silinmeyen performansları, özgün müzikleri, sürükleyici ve gizemli hikayesi, yapımı özel kılan detaylar arasında yer alır. Siz de Tutku Suçları filmi izle seçeneğiyle içeriği seyredebilir ve heyecanlı dakikalar yaşayabilirsiniz.
Tutku Suçları Filmi Konusu
Elektronik mağazası sahibi Bobby Grady, ek işler yaparak geçimini sağlamaya çalışır. Genç adam, günün birinde özel hayatında bazı sorunlarla karşı karşıya kalır. Karısı Amy’nin cinsel birliktelik yaşamak istememesi yüzünden arayışlara girer ve bir grup terapisine katılır. Bu sırada yolu Joanna Crane isimli gizemli bir kadınla kesişir. Grady, moda tasarımcısı olarak çalışan Joanna’yı takip etmekle görevlendirilir.

Bobby Grady, Joanna Crane’nin China Blue ismini kullanan bir hayat kadını olduğunu keşfeder. Edindiği bilginin ardından ne yapacağını bilemez. Bir taraftan da Joanna’dan etkilenir ve onunla birlikte olmak ister. Ancak hem karısını aldatmanın verdiği suçluluk duygusu hem de Joanna’nın Bobby’e karşılık vermemesi, olayların farklı gelişmesine neden olur.
Oyuncu Kadrosu
Tutku Suçları filminin başrolünde yer alan 1954 doğumlu Amerikalı aktris Kathleen Turner, gençlik yıllarında rol aldığı yapım sayesinde birden çok ödül kazanmıştır. Deneyimli isim, cesur ve etkileyici performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamıştır. Ona eşlik eden diğer isimler arasında Anthony Parkins ve John Laughlin gibi birbirinden başarılı isimler de yer alır.