74 Görüntülenme
İyi ki Varsın Eren Filmi Full İzle
7.3 IMDB Puanı

İyi ki Varsın Eren Filmi Full İzle

“Kesişme: İyi ki Varsın Eren” adıyla vizyona giren eser, Türk sinema tarihinin en ses getiren yapıtları arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği eser, 1 Ocak 2022 tarihinde izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yaptığı ve 98 dakika süren eser; biyografi, aksiyon ve dram kategorisinde yer alıyor. İyi ki Varsın Eren filmi full izle seçeneğiyle destansı yapıma misafir olabilirsiniz.
Filmin Konusu
İzleyenleri heyecanlandırmayı başaran yapımda uzun yıllardır mücadele edilen terör, ele alınan konuların başında gelir. Eren Bülbül, Trabzon’da çok zor şartlarda yaşayan, gece gündüz çalışarak ailesini geçindirmeye çalışan cesur bir gençtir. Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’e teröristlerin yakalanması konusunda yardım eder. Orman içinde onların bilmediği yolları gösterip ona kılavuzluk yapar. Ancak 11 Ağustos 2017 tarihinde Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerle Türk güvenlik güçleri arasında bir çatışma çıkar. Meydana gelen çatışmada hem Eren hem de onu korumaya çalışan Ferhat Gedik hayatını kaybeder. Mustafa Uslu, Ayla ve Müslüm filmlerinde olduğu gibi İyi ki Varsın Eren’de de sinemaseverlerden tam not almayı başardı.
Oyuncu Kadrosu
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve Türkiye’nin pek çok ilinde çekilen projede Eren Bülbül’ü Rahman Beşel canlandırıyor. Başrolde ise başarılı isme yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu eşlik ediyor. Usta oyuncu, Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik karakteriyle karşımıza çıkıyor.