92 Görüntülenme
Ufo Türkçe Dublaj Full İzle
4.8 IMDB Puanı

Ufo Türkçe Dublaj Full İzle

Kategori
Çarpıcı sahnelere ev sahipliği yapan Ufo’nun yönetmenliğini başarılı isim Onur Bilgetay üstlendi. BKM Film menşeli yapımın senaristliği ise Meryem Gültabak’a ait. İzleyicilerin pek çoğundan keyifli bir aşk filmi yorumunu alan yapım, özellikle genç sinemaseverler tarafından ilgi görmeyi başarmıştır. Dram ve romantik bir Türk filmi olarak 2022 yılının başında gösterime giren yapıma Ufo Türkçe dublaj full izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Ufo Filmi Konusu
Karakter olarak birbirinden çok farklı iki gencin ilişkisine odaklanan hikaye, Türkiye’nin güzide şehri Adana’da geçiyor. Motosiklet aşığı Ese, yerel olarak yapılan bir yarışı kazanmak ister. Adana’da sıradan bir hayat süren bu hırslı gencin yolu bir gün Deniz’le kesişir. Müzik tutkunu Deniz ise UFO’lar tarafından kaçırılacağını düşünür. Adana’nın yakıcı sıcağında tanışan gençler arasında macera dolu bir aşk başlar. Prodüksiyon hakkında yapılan izleyici yorumlarına baktığımızda; duygusal, samimi ve romantik ifadelerinin yer aldığını görmemiz mümkündür.
Ufo Filmi Oyuncu Kadrosu
Yer aldığı tüm projelerin ses getirmesini sağlayan Mert Ramazan Demir ve İpek Filiz Yazıcı, başrolleri paylaşan isimler arasında yer alıyor. Yılların eskitemediği başarılı oyuncu Ferit Aktuğ Ese’nin babası, Kerem Alp Kabul ise arkadaşı rolünde yer alıyor. Birbirinden yetenekli isimlerin yanı sıra yapıma Enes Külahçı, Mekin Sezer, Eda Akalın ve Elif Çakman da başarılı oyunculukları ile renk katıyor.