64 Görüntülenme
Beautiful Disaster İzle
5.3 IMDB Puanı

Beautiful Disaster İzle

(Tatlı Bela)
Kategori
Jamie McGuire’ın 2011 tarihli romanından uyarlanan yapım, Roger Kumble yönetmenliğinde beyazperdeye taşınmıştır. Warner Bros. Entertainment’ın geliştirmesini üstlendiği eser bir türlü hayata geçirilemeyince Voltage Pictures tarafından satın alındı ve 12 Nisan 2023 yılında vizyonda yer aldı. Başarılı gişe rakamlarının ardından proje, ikinci devam filmiyle izleyicilerle buluştu. Birbirinden çok farklı hayat stillerine sahip olan iki gencin aşkın gücüyle bir araya geldiği yapımı Beautiful Disaster film izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Beautiful Disaster Konusu
Beautiful Disaster, farklı hayat görüşleri olan Travis ve Abby’nin tutkulu aşk hikayesini beyazperdeye taşımıştır. Abby, geçmiş yaşantısını arkada bırakmış ve üniversiteye girerek yeni bir hayata başlamıştır. Geceleri yeraltı boks müsabakalarında dövüşen, gündüzleri ise kampüsün yakışıklısı olarak hayatına devam eden Travis, tipik bir kötü çocuk karakteridir. Abby’nin ihtiyaç duyduğu fakat kaçındığı şey de tam olarak Travis gibi birisiyle bir şeyler yaşamaktır. Aralarındaki çatışma zaman içinde Travis’in çabalarıyla kaybolur. Geçmişini saklayan güzel bir genç kadın ve kötü çocuk olarak görülen Travis’in hikayesini Beautiful Disaster izle seçeneğiyle keşfedebilirsiniz.
Beautiful Disaster Oyuncu Kadrosu
Amerika’nın gözde genç oyuncuları Dylan Sprouse ve Virginia Gardner, çatışmalı ama tutkulu bir aşk hikayesi yaşayan Abby ile Travis’e hayat veriyor. Sprouse ve Gardner’a, Austin North, Samuel Larsen, Neil Bishop, Rob Estes gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.