71 Görüntülenme
Kovala Filmi İzle
5.8 IMDB Puanı

Kovala Filmi İzle

Kategori
Sinema dünyasına farklı bir bakış açısı getirmeyi başaran Kovala, rap müziğini bir kültür olarak benimseyen ve hayatını bunun üstüne kuran insanları konu alan bir yapımdır. Yönetmen koltuğunda yetenekli isim Burak Kuka’nın yer aldığı başarılı eser, 2021 yılında dijital platformlardaki yerini almıştır. Senaryosunu Emrah Güzelkokar ve Erçin Sadıkoğlu’nun kaleme aldığı projenin başrolüne sevilen rapçi Stabil hayat veriyor. Rap dünyasının zorluklarını ve müzik yolculuğunda yaşanan detayları öğrenebileceğiniz yapıma Kovala filmi izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Kovala Konusu
40’lı yaşlarına yaklaşan beyaz yakalı Demir ile gençlik çağındaki rap tutkunu Dağra’nın yolları ani bir şekilde kesişir. İkili, hayata karşı kaybettikleri saygılarını yeniden kazanmak için bir yola çıkarlar. Ana karakterimiz Demir’in yıllar içinde yarattığı kariyerinden vazgeçmesi ve Dağra’nın yeni bir kariyer yaratmak için yola çıkması, ikiliyi buluşturan unsurlar arasında yer alır. Karşılaşan başroller başarıyı beraber inşa etme kararı alır. Dağra’nın hayat öyküsü ve rap kariyerinin ilk adımlarını görebileceğiniz yapıma Kovala film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Kovala Oyuncu Kadrosu
Sahne ismi Stabil olan Dağra Solmaz’a, Ozan Akbaba, Hande Soral, Melis Sezen, Şahin Eryılmaz ve Nebil Sayın gibi birbirinden yetenekli isimler eşlik etmiştir. Ayrıca yapımda rap müziğin usta ismi Killa Hakan, Şehinşah, Patron, Sansar Salvo, Ati242, Canbay & Wolker, Uzi, Kubilay Karca ve Muşta gibi rap dünyasının yıldız isimler de yer alıyor.