80 Görüntülenme
Recep İvedik 5 Full İzle
2.7 IMDB Puanı

Recep İvedik 5 Full İzle

Türk sinemasının sevilen serisi Recep İvedik'in beşinci filmi, 2017'de izleyiciyle buluştu. Togan Gökbakar'ın yönettiği ve Şahan Gökbakar'la birlikte senaryosunu yazdığı yapım, yine kahkahalarla dolu bir macera ile öne çıkar. Çamaşırhane Film'in yapımcılığını üstlendiği eser, 16 Şubat'ta vizyona girer girmez büyük bir ilgi gördü. Yapım; 7,4 milyon seyirci, ₺85,9 milyonluk hasılatla Türkiye'nin en çok izlenen ve yüksek gişe hasılatı elde eden filmi oldu. Ana karakterimizin yaşadığı eğlenceleri olaylara Recep ivedik 5 full izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Recep İvedik 5 Konusu
Recep İvedik’in mahalleden tanıdığı kadim dostu Şoför İsmet, hayata gözlerini yumar. Başrolümüz, dostunun taziyesine katıldığında İsmet’in ölmeden önce üstlendiği son görevi yerine getirmeye karar verir. Ancak beklenmedik şekilde sporcular yolculuk esnasında rahatsızlanır ve Recep, milletinin onuru adına yarışmak durumunda kalır.
Recep İvedik 5 Oyuncu Kadrosu
Recep İvedik 5, keyifli senaryosu ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla günümüzde en çok izlenen yapımlar arasındadır. Eserin başrollerinde Recep İvedik karakteriyle tanınan Şahan Gökbakar yer alır. Nurullah Çelebi de Nurullah Sağlam karakterine hayat vererek yapıma farklı bir renk katar. Diğer rolleri üstlenenler arasında Deniz Ceylan (Kafile Başkanı Hakan), Orkan Varan (Akif Özeren), Zeynep Demirtaş (Atlet Zeynep) ve Sergei Dragan (Nikolay Petrovski) yer alır. Oyuncular, filmin ana hikayesini ve komik sahnelerini destekleyen önemli figürler olarak sinemaseverlerle buluşmuştur.