60 Görüntülenme
The Beekeeper Türkçe Dublaj İzle
6.4 IMDB Puanı

The Beekeeper Türkçe Dublaj İzle

Kategori
The Beekeeper adıyla da bilinen Arıcı: Ölüm Kovanı, David Ayer'in yönettiği ve Kurt Wimmer'in senaryosunu yazdığı 2024 yapımı bir Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Proje, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures etiketiyle 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmiştir. Eser, eleştirmenlerden genel olarak olumlu yorumlar almış ve dünya çapında 152,6 milyon dolar hasılat elde etmiştir. The Beekeeper türkçe dublaj izle seçeneğiyle aksiyon dolu anlara şahit olabilirsiniz.
The Beekeeper Türkçe Dublaj İzle Konusu
Emekli öğretmen Eloise Parker, bir dolandırıcılık sonucu intihar eder. Kiracısı arıcı Adam Clay, Eloise'in kızı FBI ajanı Verona Parker tarafından şüpheli olarak tutuklanır ancak kısa bir zaman sonra serbest bırakılır. Adam, Eloise için adalet aramaya başlar ve gizemli Arıcılar grubuyla iletişime geçer. Hemen ardından ana karakterimiz, dolandırıcılık çetesinin izini sürer ve liderleri Derek Danforth'a ulaşır.
Derek'in annesi, ABD Başkanı Jessica Danforth'tur. Adam, çetenin üyelerini ve güvenlik güçlerini alt ederek Jessica'nın malikanesine ulaşır. Malikaneye geldiğinde Adam, Derek'i öldürür ve Jessica gerçeği açıklamaya karar verir. Başrolümüz ise Verona'nın onu durdurmaya çalışmasına rağmen kaçmayı başarır.
The Beekeeper Türkçe Dublaj İzle Oyuncu Kadrosu
Başarılı yapımın başrolünde sinema dünyasının usta ismi Jason Statham yer alır. Statham, emekli bir Arıcı ve eski özel kuvvetler ajanı olan Adam Clay'i canlandırır. Emmy Raver-Lampman ise olayları çözmeye çalışan FBI ajanı Verona Parker rolündedir.