40 Görüntülenme
Extraction İzle
6.8 IMDB Puanı

Extraction İzle

Kategori
Aksiyon ve gerilim türlerini ustalıkla harmanlayan Extraction, son dönemlerin en başarılı yapımları arasında gösterilir. Kusursuz bir olay örgüsüne sahip olan eser, etkileyici efektler ve sahneleriyle öne çıkar. Heyecan ve adrenalini yükselten filmleri sevenler Extraction izle seçeneğiyle başarılı hikayeye ortak olabilirler.
Extraction Konusu
Yapım, bir uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan çocuğunun kurtarılmasını ele alır. Kaçırılan çocuğun kurtarılması için eski bir askerden yardım istenir. Kahramanımız, ekibi ile birlikte Bangladeş’te üstün bir operasyona imza atar. Ancak operasyon istenildiği gibi gitmez. Kahramanımız Tyler, özel yeteneklerini kullanarak bu durumu düzeltmeye karar verir.
Paralı asker olan Tyler, aşamalı bir plan yapar ve her aşamada hedefine bir adım daha yaklaşır. Ancak o hedefe yaklaştıkça ekibinde bulunan arkadaşlarını kaybeder. Hayatta kaybedeceği bir şey olmayan Tyler, planı hayata geçirmekten geri durmaz. Operasyonun sonu ise beklediğinden çok farklı olacaktır.
Aksiyon sahnelerini sevenlerin beklentilerini karşılayan bu yapıma Extraction izle seçeneğiyle konuk olabilirsiniz.
Extraction Oyuncu Kadrosu
Yapımın yönetmen koltuğunda Hollywood sinemasının önemli isimlerinden Sam Hargrave yer almıştır. Filmin senaryosunu ise başarılı isim Joe Russo kaleme almıştır. Eserin başrolünde ünlü aktör Chris Hemsworth yer alırken ona eşlik eden isimler ise Rudraksh Jaiswal ve Randeep Hooda yer alır. Filmde yer alan diğer oyuncular arasında ise sinema dünyasının sevilen yeteneklerinden olan Golshifteh Farahani, David Harbour ve Chris Jai Alex bulunur.