36 Görüntülenme
Monamour Film İzle
5.2 IMDB Puanı

Monamour Film İzle

Kategori
Monamour, 8 Mart 2006 yılında vizyona girmiş bir İtalyan filmidir. Yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini erotik sinemanın tanınan isimlerinden Tino Brass yapmıştır. Filmin senaryosunu ise yine Tino Brass, Carla Cipriani ve Massimiliano Zanin kaleme almıştır.
Proje, Venedik’te tutku ve ihanetin bir arada olduğu bir evliliği ele alır. Teması cinsellik ve erotizm olan eser, Tinto Brass’ın tarzını sevenler için klasik haline gelmiştir. Aşk, erotizm ve ihaneti bir arada işleyen yapıma Monamour film izle seçenekleriyle konuk olabilirsiniz.
Monamour Konusu
Aşk, ihanet, cinsellik ve sadakatsizlik temalarının işlendiği film, Venedik’te yaşayan iki çifti konu alır. Milanlı Marta, bir ressam olan Dario ile evlidir ve ilişkisinde memnuniyetsiz bir kişiliktir. Dario ise yalnızca kariyerine odaklanmış, karısına karşı ilgisiz ve kopuk davranan bir adamdır.
Aradığı tutkuyu kocasında bulamayan Marta, aslen Parisli olan Leon isimli adamla tanıştıktan sonra kendini tutkulu bir aşkın içinde bulur. Kocasına ihanet eden başrol, Dario ile birlikte yaşamadığı duyguları yabancı bir adamla yaşamaya başlar. Cinsel dünyasını yeniden keşfetmeye başlayan Marta, hiç bilmediği yönleriyle tanışır.
Oyuncu Kadrosu
Filmin başrolünde Marta rolünü Anna Jimskaia, Dario karakterini ise Max Parodi canlandırmıştır. Parisli yabancı Leon rolünü ise Riccardo Marina üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunun devamında ise Nela Lucic, Antonio Salines, Lucia Lucchesino, Silvio Marsaglia, Claudio Moioli ve Virginia Barret yer alır.