29 Görüntülenme
I Origins Türkçe Dublaj İzle
7.3 IMDB Puanı

I Origins Türkçe Dublaj İzle

Filmin ana karakteri Ian Gray, gözün evrimi üzerine çalışmalar yapan genç bir moleküler biyologdur. Ian, özellikle göz irisinin eşsizliği ve insanlarla ilgili biyolojik gerçekler üzerine yoğunlaşmıştır. Bilime sıkı sıkıya bağlıdır ve duygusal ya da manevi kavramlara çok az yer verir.
Ian ilginç bir rastlantı sonucu Sofi adında gizemli bir kadınla tanışır. Sofi’nin gözleri, Ian’ı derinden etkiler ve bu tanışma onun hayatında bir dönüm noktası olur. Bilim ve maneviyat arasındaki çatışmanın yanı sıra aynı zamanda aşk, kayıp, inanç ve kimlik gibi derin temaları da işleyen başarılı yapıma I Origins türkçe dublaj izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
I Origins Konusu
Film, sadece bilimsel gerçeklere inanan Ian Gray adlı moleküler biyologun hayatını ve araştırmalarını konu alır. Ian, insan gözünün evrimi üzerine bir çalışma yürüttüğü sırada etkileyici gözlere sahip gizemli Sofi ile tanışır ve ona karşı çok yoğun duygular beslemeye başlar.
Sofi, Ian'ın tam tersidir; maneviyata ve ruha inanır. İkili arasında romantik bir ilişki gelişir ancak birbirlerine karşı olan inançları onları bir noktada zorlar. Ian bilimsel bir bakış açısına sahipken Sofi manevi bir dünyaya inanır. Bu zıtlık, ilişkiyi karmaşıklaştırırken ana karakterimiz bilimin sınırlarını ve insanın ötesindeki kavramları keşfetmeye başlar.
Oyuncu Kadrosu
18 Temmuz 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona giren bilim kurgu dram türündeki başarılı yapımın yönetmeni ve senaristi Mike Cahill'dir. Ruhsal olgularla ilgili tartışmalara yeni bir bakış açısı getiren filmin oyuncu kadrosunda Michael Pitt, Brit Marling ve Archie Panjabi gibi isimler yer alır.