56 Görüntülenme
Korkunç Bir Film 4 İzle
5.1 IMDB Puanı

Korkunç Bir Film 4 İzle

(Scary Movie 4)
Serinin dördüncü yapımı olan Korkunç Bir Film 4, önceki bölümlerde olduğu gibi popüler projelere göndermeler yaparak izleyicileri kahkahalara boğan bir yapıt olarak öne çıkıyor. Yönetmen koltuğunda David Zucker’in oturduğu yapımın senaryosu ise Craig Mazin tarafından kaleme alınmıştır.
Korkunç Bir Film 4, korku türünü komediyle harmanlayarak izleyicilere unutulmaz bir film izleme deneyimi sunar. 2006 yılında sinemaseverlerle buluşan eserin oyuncu kadrosunda Leslie Nielsen, Carmen Electra ve Anna Faris gibi başarılı isimler yer alır. Deneyimli kadro, korku yapımlarına yaptıkları ironik göndermelerle seyircilere eğlence dolu anlar yaşatır.
Korkunç Bir Film 4 Konusu
Ana karakter Cindy, yaşadığı evin yıllar önce küçük bir çocuğun hayaleti tarafından lanetlendiğini öğrenir ve hayatı bu andan itibaren başka bir yöne doğru gitmeye başlar. Çocuğu kimin ve neden öldürdüğünü bulmaya çalışan karakterimiz bunlarla uğraşırken dünya uzaylı TriPodlar tarafından istila edilir. Başrolümüz hem küçük çocuğun katillerini aradığı hem de dünyayı kurtarmanın yollarını bulmaya çalıştığı macera dolu bir yola girer.
Heyecan dolu bir senaryoya sahip olan Korkunç Bir Film 4; gizem, korku ve komediyi bir arada sunarak izleyiciye farklı bir film izleme deneyimi yaşatır. Yapım, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar almayı da başararak alanında kült olan eserlerin arasında girmeye hak kazanmıştır. Korku türüne farklı bir bakış açısı kazandıran bu seri, her sahnesinde Dünyalar Savaşı, Garez ve Testere gibi efsaneleşmiş yapımlara göndermeler yaparak eleştiri yağmuruna tutar.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın