32 Görüntülenme
Meg Film İzle
5.7 IMDB Puanı

Meg Film İzle

2018 yılında vizyona giren Meg: Derinlerdeki Dehşet, aksiyon ve gerilim unsurlarıyla dolu olan büyük bütçeli bir yapımdır. Hem görsel efektleri hem de tempolu sahneleriyle izleyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Yönetmenliğini Jon Turteltaub’un yaptığı, senaryosunu Dean Georgaris’in yazdığı bu yapımı, Meg film izle seçeneğiyle seyredebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Meg Konusu
Dalgıç Jonas Taylor, hasar görmüş bir nükleer denizaltının mürettabını kurtarmaya çalışırken tanımlanamayan yaratığın saldırısına maruz kalır. Kaçmak zorunda kalan genç adam, iki kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle hayatta kalan Dr. Heller tarafından eleştirilir. Bu olaydan beş yıl sonra milyarder Jack Morris, Mana One isimli araştırma tesisinde Dr. Minway Zhang ile tanışır. Mariana Çukuru’nun derin bir bölümünü keşfetmek için araştırmalar yapan Zhang ve ekibindekilerin aracı dev bir köpek balığının saldırısına uğrar.
Mana One ekibi, dev köpek balığının soyu tükenmiş olan “Meg” isimli Megalodon olduğunu keşfeder. Jonas, modern insanların bu kadar eski bir yaratıkla başa çıkma yeteneğinin olmadığını düşünerek hayvanı öldürmeye karar verir. Her şeyin bittiğini zanneden genç adam, kendisini bambaşka bir tehlikenin içerisinde bulur.
Oyuncu Kadrosu
The Meg filminin başrolünde sinema dünyasının başarılı isimlerinden olan Jason Statham yer alır. Jonas Taylor karakterine hayat veren 1967 doğumlu başarılı oyuncu, performansıyla büyük bir beğeni toplamıştır. Seventeen Years filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Li Bingbing, kadroda yer alan bir diğer isimdir. Bunun yanı sıra Rainn Wilson, Ruby Rose ve Masi Oka da oyuncular arasındadır.